Tűzifa csomagoló gép - Vepak

Vepak
Tűzifa csomagoló
Kép 1/8 - Tűzifa csomagoló
Kép 2/8 - Tűzifa csomagoló gép - Vepak
Kép 3/8 - Tűzifa csomagoló gép - Vepak
Kép 4/8 - Tűzifa csomagoló gép - Vepak
Kép 5/8 - Tűzifa csomagoló gép - Vepak
Kép 6/8 - Tűzifa csomagoló gép - Vepak
Kép 7/8 - Tűzifa csomagoló gép - Vepak
Kép 8/8 - Tűzifa csomagoló gép - Vepak

Tűzifa csomagoló gép -Vekap 

A VEPAK minimálisra csökkenti a rönkök kézi kezelését az egymásra rakási művelet automatizálásával. A gép segít a csomagolás felgyorsításában a gyártás más lépéseivel, például a favágással és a rönkök előállításával. A gyorsabb gyártás a csomagoló osztályban biztonságosabb munkahelyet eredményez, a nap folyamán a feladatok sokkal változatosabbak.

Cikkszám: Vepak1
Nem értékelt
Heszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06 96 950 667 - 06 30 960 4579

Leírás és Paraméterek

Tűzifa csomagoló gép -Vekap 

A VEPAK minimálisra csökkenti a rönkök kézi kezelését az egymásra rakási művelet automatizálásával. A gép segít a csomagolás felgyorsításában a gyártás más lépéseivel, például a favágással és a rönkök előállításával. A gyorsabb gyártás a csomagoló osztályban biztonságosabb munkahelyet eredményez, a nap folyamán a feladatok sokkal változatosabbak.

Miért csomagolja a tűzifát?

A tűzifa rendeltetése megváltozott. Ez már nem alapvető életmentő szükséglet. Ehelyett örömteli, szimbolikus és néha csak képzeletbeli alternatívává vált a légkondicionálás számára. Ez már nem a hőről szól, hanem a szépségről és a kényelemről. Ezért a termék vásárlásának, tárolásának és felhasználásának ugyanolyan szépnek és kényelmesnek kell lennie, mint maga a termék. Senki sem jön egy riksa-szupermarketbe, hogy tűzifát töltsön. Az emberek divatos autókban, tiszta ruhákban és kedvenc cipőjükben vásárolnak, hogy jól csomagolt termékeiket visszaküldjék tiszta és rendezett háztartásukba, ahol az utolsó dolog, amire számítanak, a tisztaság harmóniáját a kezelhetetlen tűzifa rombolja el. Ezért kell jól csomagolva. Öröm lenni, nem probléma.

Miért nem tették ezt korábban?

Semmi sem új az ég alatt. De a VEPAK. A tűzifa üzletének története számos hatékony kísérleti tűzifa-csomagológép létrehozásának kísérletét ismeri, ezek egyike sem lépett át a prototípus színpadán. A VEPAK az első olyan vállalat, amely világszerte kifejlesztett egy kereskedelemben kapható gépet, amely lehetővé teszi a tűzifa csomagolásának automatizálását.

Hogyan növeli a VEPAK nyereségét?

A statisztika és a termelési elemzés a következő adatokat bizonyítja:

Ötször gyorsabb csomagolás
A kézi műveletek tízszeres csökkentése
1 gép, amelyet egy kezelő irányít, egyenlő 5 munkavállaló munka hatékonyságával.

Ötször gyorsabb csomagolás növeli a termelési kapacitást, ami növeli a profitot.
A kézi műveletek tízszeres csökkentése csökkenti a sérülések vagy az emberi tényezőkkel kapcsolatos leállások kockázatát, ami garantálja a termelés fenntarthatóságát.
Az emberi munka drága. De nem annyira, amennyire csak lehet, ha 5 alkalmazott helyett 1 alkalmazott.

Milyen egyéb előnyei vannak a VEPAK-nak?

Nem csak a fát csomagolja. Csomagolja tiszta. A gépen van egy beépített tisztító, amely sokkal hatékonyabban választja el a laza anyagokat, mint a kéreg és a törmelék, mint kézzel csomagolva. A rönkök orientálása és rázása közben a laza anyag leesik, és csak a végén kap tiszta rönköket és zsákokat. A gép magas termelési sebessége rövidebb időt eredményez a gyártásban és gyorsabb megtérülést jelent a faanyag-készletbe.

Mi a helyzet a karbantartással?

Mint gyártó B2B vállalkozás, tisztában vagyunk a leállások potenciális költségeivel. Ezért annak biztosítása, hogy minden, a létesítményünket elhagyó VEPAK működjön és működjön az új otthonában, kiemelt prioritásunk. Minden VEPAK gépet személyesen vagy szakképzett kereskedőnk szállít. A kereskedő a kompetencia kiterjesztése és a helyi szervizpont, kéznél lévő alkatrészekkel.

Hol kapható a VEPAK gép?

A VEPAK gépek CE-tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben megfelel az Európai Unió minőségi előírásainak. Ezen felül azon dolgozunk, hogy a VEPAK berendezéseket az EU-n kívüli szabványokhoz igazítsuk, és 2019 végére tervezzük a gépek első Európán kívüli referencia-ügyfeleknek történő kiszállítását, 2020-ig pedig nyilvánosan elérhető lesz. A referencia-ügyfelek segítenek megérteni a az országokat, és megkapják a területük első gépeit. Ha szeretne segíteni nekünk az országában fejlődésben, kérjük, küldjön üzenetet nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül .

Műszaki adatok
Szélesség x Hosszúság x Magasság 2,6 x 5,0 x 3,1 méter
Száraz tömeg 1900 kg
Konténer térfogata 2 köbméter ömlesztett anyag
Tápegység 230 V AC egyfázisú
Szállítási módszer Beépített villás zsebek a megfelelő emelőberendezésekhez
Opcionális konfiguráció Kamra 20 cm (8 ″) rönkhöz
Kamra 25 cm (10 ″) rönkhöz
Kamra 30 cm (12 ″) rönkhöz
Kamra 33 cm (13 ″) rönkhöz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!