Wravor rönkhasító szalagfűrészek

Wravor rönkhasító szalagfűrészek

A WRAVOR  cég Pohorje erdők szívében született és nőtt fel, ahol a fafeldolgozás az emberek vérében van. Egy kis cég, amely a fa szeretetéből és feldolgozásából származik, egy sikeres, világszerte ismert és a jövő számára szilárd alapokkal rendelkező hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező céget hoztak létre.

Wravor fűrész

A cég fő tevékenysége a faipari gépek tervezése és gyártása. Az alátámasztó termék vízszintes szalagfűrészek, amelyek önállóan vagy konvejerekkel és körfűrészlapokkal vannak összekötve egy fűrészsorban, amely a magas technológia és a minimális munkaerő és az optimális vágási kapacitás kombinációja.

Örömünkre szolgál, hogy gépeink kis fűrészüzemek, közepes méretű fűrészüzemek munkáját és jövedelmét biztosítják, és a világ nagy fűrésztelepein is jól teljesítenek.. Büszkék vagyunk arra, hogy a gépeink hatalmas mennyiségű fát dolgoznak fel hagyományostól a kemény egzotikusokig. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy ha az ügyfelek döntenek a gépeinkről, megismételik ezt a döntést is, és ismét Wravor gépet választanak.

A vállalat gyökerei több generációra visszanyúló, hiszen a cég tulajdonosainak ősei már ebben az iparágban dolgoztak. 1934 óta gyártással foglalkozik. A vállalat kezdetei Wravor d.o.o. 1985-ben nyúlik vissza, és több évtizedes tapasztalatra támaszkodva a fűrészelés és a fafeldolgozás területén szerzett ismereteiket. A vállalat faipari gépeket és gépsorokat gyárt a fűrészüzemek számára, amelyek saját ötleteik és terveik gyümölcsei.

További Wravor gépek:

https://faiparigepek.hu/wravor-szalagfuresz-technologiak

Rendezés:

Wravor WRC 1050 M Rönkhasító szalagfűrész

Gyártó: Wravor
Wravor WRC 1050 AC rönkhasító szalagfűrész nagy mennyiségű rönk feldolgozására alkalamas, napi 15-20 m3. A gép speciálisan kialakított döntött fűrészművel rendelkezik . Ezáltal a fűrészlap szögben érkezik belépéskor. Előnye, hogy a lapra érkező erőhatás eloszlik kímélve a lapot  illetve nagyobb vágási kapacítást érhető el mivel a fa rostjait nem egyenesen hanem szögben vágja el. Kiemelendő a csúszó felületek közé filcból készült anyagot helyeztek el. 

Wravor WRC 1050 furnér (svartni) szalagfűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1050 furnér (svartni) szalagfűrész  - Automatikus szalagfűrész vékony furnér vágásához

Ezt a fajta szalagfűrészt úgy tervezték és gyártották, hogy évek óta tervezik és tesztelik a műhelyekben, közvetlenül az ügyfeleknél. Nagyon sok szabadalom különbözteti meg a teljesen automatikus szalagfűrészt, a két oldalsó fűrészelt +/- 0,5 mm pontossággal! A vastagság automatikus beállítása, mozgatása és a lamellák eltávolítása.

 • Felszerelhető prizma rakodó rámpával vagy automata rönkasztallal, valamint robot manipulátorral ellátott szállítószalaggal.
 • A gépnek speciális prizmaelfordítói vannak.
 • Állítható kar a deszkákhoz
 • További fűrészpor-elszívó rendszer ventillátorral a gépen.
 • A gép önállóan működhet, vagy több vonalban, több furnérszalaggal összekapcsolva

Wravor WRC 1150 AC vízszintes szalagűrész, rönkhasító fűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1150 AC rönkhasító szalagfűrész nagy mennyiségű rönk feldolgozására alkalamas, napi 30 m3. A gép speciálisan kialakított döntött fűrészművel rendelkezik . Ezáltal a fűrészlap szögben érkezik belépéskor. Előnye, hogy a lapra érkező erőhatás eloszlik kímélve a lapot  illetve nagyobb vágási kapacítást érhető el mivel a fa rostjait nem egyenesen hanem szögben vágja el. Kiemelendő a csúszó felületek közé filcból készült anyagot helyeztek el. A gép így a fűrészpor által ért kopásnak minimálisan van kitéve. Speciális több lépcsős tisztító rendszerrel rendelkezik növelve a gép élettertamát és csökkentve a karbantartási időt.

Wravor WRC 1250 AC rönkhasító fűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1250 vízszintes rönkhasító szalagfűrész 55 m3 /műszak vágásteljesítménnyel. A berendezés nagy mennyiségű rönk feldolgozására alkalamas.

Műszaki adatok:

 • A főkerekek átmérője: 1250 mm
 • A főmotor teljesítménye: 45 kW
 • A rönkfa maximálisátmérője: 1450 mm
 • Tömör acélkerekek
 • Kerék szélesség: 135 mm
 • Megvezetés görgőn keresztül

Wravor WRC 1550 AC vízszintes szalagfűrész

Gyártó: Wravor
Wravor WRC 1550 AC vízszintes szalagfűrész - Ezeknek a szalagfűrészeknek a különlegessége egy robusztus és széles konstrukció, további megerősítésekkel. Az összes manipulációs és vezérlőegység, beleértve az elektronikát, a szélsőséges időjárási viszonyokhoz igazodik. Mi is tökéletesítettük az űrlapot a könnyű szállításhoz és telepítéshez.

Wravor WRC 2000 AC rönkhasító szalagfűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 2000 AC rönkhasító szalagfűrész - A VILÁG NAGYOBB HORIZONTÁLIS SZALAGFŰRÉSZE

Vízszintes szalagfűrész nagyobb átmérőjű kemény egzotikus rönkök vágására. A fűrészek specialitása, a robusztus és széles konstrukció hozzáadott erősítési vonalaiban és alkatrészeiben rejlik.